Livrare: Luni - Vineri, 12:00 - 15:00

Termeni și condiții

Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile prezentați mai jos, înainte de a comanda/solicita orice bun sau serviciu din partea THE HEALTHY ENTERPRISE S.R.L. (prin intermediul site-ului meniulzilei.onebite.ro sau telefonic).

Condiții generale:

Site-ul meniulzilei.onebite.ro (denumit în continuare “Onebite”), conținutul acestuia, inclusiv orice pagină componentă a acestuia sunt puse la dispoziția dvs. de către THE HEALTHY ENTERPRISE S.R.L. și pot fi utilizate numai în conformitate cu condițiile de acces și utilizare precizate aici, care trebuie citite cu atenție înainte de a utiliza meniulzilei.onebite.ro

Prevederile menționate în continuare, respectiv condițiile de utilizare a Onebite de către orice persoană, constituie contractul (denumit în continuare “Contractul”) dintre societatea THE HEALTHY ENTERPRISE S.R.L. – cu sediul în Timișoara, județ Timiș, Str. Marius Munteanu, nr. 15, înregistrată la Oficiul registrului comerțului sub nr. J35/2406/2019, având cod fiscal 41219181, și orice persoană care utilizează site-ul Onebite sau contactează Onebite la numerele de telefon disponibile pe site (denumită în continuare “Utilizator”).

Utilizarea Onebite presupune capacitatea legală necesară pentru legarea unor raporturi contractuale, astfel că utilizarea site-ului Onebite (inclusiv plasarea oricăror comenzi) constituie o declarație privind îndeplinirea următoarelor condiții:

  • împlinirea vârstei de 18 ani;
  • absența unor circumstanțe care afectează capacitatea legală;
  • acceptarea deplină a prevederilor din acest Contract.

Dacă oricare dintre aceste condiții nu este îndeplinită, trebuie să încetați imediat utilizarea site-ului Onebite.

Utilizarea de către orice persoană a oricăror funcționalități de pe site-ul Onebite creează, automat si fără nicio altă formalitate, calitatea de Utilizator în sensul acestui Contract. Plasarea unei comenzi către Onebite (pe site-ul Onebite sau telefonic) constituie acceptarea implicită de către Utilizator a condițiilor acestui Contract. Refuzul de a deveni Utilizator în sensul acestui Contract presupune obligatoriu încetarea imediată a utilizării Onebite.

Confidenţialitate şi informații personale:

Onebite se angajează să protejeze confidențialitatea informațiilor personale pe care clienții le furnizează pe site-ul nostru. Orice informaţie prezentată pe site este supusă Politicii de confidenţialitate a firmei.

Terțe părți:

Termenii şi condiţiile de utilizare se aplică tuturor Utilizatorilor site-ului. Site-ul poate conţine link-uri către site-uri terţe, care nu sunt deținute sau controlate de către Onebite. Onebite nu are nici un control asupra lor şi nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul, politicile de confidenţialitate sau practicile site-urilor terţelor părţi. În plus, Onebite nu poate cenzura sau edita conţinutul unui site terț. În consecinţă, vă încurajăm să citiţi termenii şi condiţiile şi politica de confidenţialitate a fiecărui site pe care îl vizitaţi. De asemenea, site-ul meniulzilei.onebite.ro foloseşte cookie-uri. Acestea sunt fişiere pe care site-ul le copiează pe calculatorul dvs. pentru a îmbunătăţi experienţa pe care o aveţi pe acest site.

Plasarea unei comenzi:

Orice comandă pe care o plasați este condiționată de disponibilitatea produselor în restaurantul nostru, de capacitatea de livrare și de acceptul nostru. În cazul unei comenzi online, vă vom trimite o confirmare a primirii comenzii prin e-mail.

În cazul în care observați că anumite informații sunt incorecte, trebuie să ne informați de îndată cu privire la acest aspect.

În cazul în care datele de contact comunicate la plasarea comenzii (în formularul de comandă sau telefonic) nu sunt corecte (sau Utilizatorul nu poate fi contactat la numărul de telefon menționat la plasarea comenzii), ne rezervăm dreptul de a refuza livrarea comenzii.

În cazul în care nu sunteți de acord cu timpul de livrare, ne puteți comunica asta telefonic, într-un interval de 5 minute de la primirea confirmării de acceptare a comenzii din partea Onebite. După acest interval, deoarece prepararea comenzii va fi fost deja începută, nu se va mai putea anula comanda fără plata integrala a produselor.

Programul de lucru al Onebite se desfășoară între orele 12:00 și 16:00. 

Prețuri și modalitatea de plată:

Toate prețurile listate pe site sunt corecte la momentul publicării. Cu toate acestea, ne rezervăm dreptul de a le modifica în viitor. Ne rezervăm, de asemenea, și dreptul de a modifica produsele și serviciile disponibile spre vânzare pe site.

Utilizatorul trebuie să anunțe reprezentanții Onebite (prin formularul de comandă) dacă este alergic la orice ingredient, indiferent dacă acesta este menționat sau nu în lista de ingrediente aferentă produselor comandate. 

Dreptul de proprietate intelectuală:

Conținutul site-ului Onebite, cu excepția Termenilor și condițiilor, al Politicii de confidențialitate și al Politicii privind modulele cookie, dar incluzând, fără limitare, text, software, script-uri, grafică, fotografii, caracteristici interactive și articole text (“Conţinut”) şi mărci comerciale sunt deţinute de către sau sub licenţa Onebite şi fac obiectul dreptului de autor şi al dreptului de proprietate intelectuală în conformitate cu legislaţia din România şi convenţiile europene. Conţinutul de pe site este furnizat pentru uz personal şi nu poate fi utilizat, copiat, reprodus, distribuit, transmis, difuzat, afişat, vândut, licențiat sau exploatat în orice alte scopuri, fără acordul scris al proprietarilor.

Reclamații:

Luăm foarte în serios reclamațiile și plângerile și încercăm să formulăm un răspuns în termen de 5 zile lucrătoare. Toate reclamațiile și plângerile trebuie adresate la adresa office@onebite.ro

Limitarea de răspundere:

Încercam să ne asigurăm că informațiile disponibile pe site sunt corecte și fără erori. Ne cerem scuze pentru eventualele erori sau omisiuni care ar putea apărea. Nu putem garanta că utilizarea site-ului va fi fără erori sau că serverele sunt lipsite de viruși sau, de asemenea, nu putem garanta întreaga funcționalitate, acuratețe și fiabilitate site-ului și nu oferim nicio garanție, expresă sau implicită, în legătură cu îndeplinirea obiectivului sau corectitudinii. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele întârzieri, erori, omisiuni sau pierderi de informații transmise, viruși sau alte programe distructive transmise calculatorului personal prin intermediul site-ului nostru. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru orice pierdere indirectă, pierderi de date, pierderi de venituri sau profit, daune materiale sau pierderea unor terțe părți care decurge din utilizarea site-ului sau din achiziționarea oricărui produs sau serviciu oferit de noi. Ne-am luat toate măsurile rezonabile pentru a preveni frauda pe internet și pentru a asigura că toate datele colectate de la dumneavoastră sunt stocate în siguranță, pe cât posibil. Cu toate acestea, nu putem fi trași la răspundere în cazul extrem de abuz al serverelor noastre securizate sau cele ale terților.

Prin acceptarea acestor termeni de utilizare, dumneavoastră sunteți de acord să ne scutiți de orice răspundere care rezultă din utilizarea informațiilor terțelor părți sau din utilizarea oricărei părți a site-ului sau din consumul alimentelor sau băuturilor noastre. Nu suntem răspunzători de existența oricărei datorii față de dumneavoastră în ceea ce privește furnizarea de produse și servicii, decât în măsura permisă de legislația aplicabilă.

Nu vom putea fi trași la răspundere pentru existența oricărui eșec sau întârziere în executarea serviciilor sau în furnizarea produselor, în cazul în care apar probleme ca urmare a oricărui act sau omisiune, care este în afara controlului nostru, precum evenimente inevitabile sau acțiuni ale terțelor părți.

Dacă ne-am angajat în a furniza comenzi similare către mai mulți clienți și suntem împiedicați de la îndeplinirea în totalitate a obligațiilor noastre ca urmare a unui caz de forță majoră, ne rezervăm dreptul de a decide ce comenzi vor fi onorate și în ce măsură.

Putem modifica Termenii și Condițiile în orice moment, fără o eventuală notificare. De fiecare dată când doriți să utilizați site-ul nostru, vă rugăm să verificați acești termeni pentru a vă asigura că înțelegeți termenii care se aplică la acel moment.

Termenii și condițiile, împreună cu Politica de confidențialitate, constituie întregul acord între părți. Niciun alt termen exprimat sau implicit nu ar trebui să facă parte din acest acord. În cazul unui conflict între termenii și condițiile și orice alt termen sau altă prevedere de pe site, acești termeni și condiții vor prevala.

Dacă orice termen sau condiție ale acordului nostru vor fi considerate invalide, ilegale sau inaplicabile, părțile convin ca respectivii termeni sau condiții să fie eliminate, iar acordul va rămâne în vigoare fără aceștia.

Acești termeni și condiții (și toate obligațiile non-contractuale care decurg din sau sunt în legătură cu aceștia) vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile din România. Ambele părți se supun în mod exclusiv jurisdicției instanțelor din România.

Out of the kitchen, but cooking up something special!

În curând îți vom da întâlnire în prima locație Onebite.